Bedrukken van de bedrijfskleding

Transferdruk:
De transfer wordt met een hittepers op het product aangebracht. Transferdruk is uitermate geschikt om in één keer een aantal logo's te kopen en deze op afroep te gebruiken.
Het voordeel is dat u niet elke bij elke order herhalingskosten krijgt.

Hoe werkt het?
U koopt een aantal transfers (minimaal 25 stuks), deze houden wij voor u op voorraad en kunt op afroep gebruiken voor uw kleding. U hoeft dus niet meer in grote hoeveelheden kleding te investeren.

U investeert alleen in transfers en laat deze op afroep op uw kleding aanbrengen. Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook de overgebleven transfers met de eerste order meesturen.

Zeefdruk:
Bij drukken door middel van zeefdrukken, wordt het logo rechtstreeks op de kleding aangebracht.  De kosten van het Wilt u uw kleding laten borduren of bedrukken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.zeefdrukken van uw logo op de bedrijfskleding is afhankelijk van: 

  • Aantal kleuren bedrukking
  • Aantal te bedrukken artikelen, hoe groter aantal hoe lager de prijs per stuk
  • Soort kleding: t-shirts,  truien etc.

Het bedrukken van kleding is mogelijk vanaf 25 stuks.

U mailt uw wensen aan ons door, aantal stuks, aantal kleuren en soort kleding en ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. 

Voordelen van bedrukken boven borduren:

  • Goedkoper bij grote aantallen
  • Mooier op t shirts
  • Hoger draagcomfort op de huid
  • Kleine letters of tekens zijn duidelijker

Borduren kleding (is per stuk mogelijk)

Belasting: Voor belastingaftrek van uw bedrijfskleding dient al uw kleding te zijn voorzien van een duidelijk logo van het bedrijf, met een minimale afmeting van 70 cm2.

Dit kan door middel van een enkele bedrukking/borduring of door middel van bijvoorbeeld een borst en rug bedrukking.

top